Двойно кантиращи

Праволинейни двойно кантиращи машини

 

Дакс-96 предлага широка гама двойно кантиращи машини в различни конфигурации и за различни нужди.

 

HSD серията двойно кантираща машина е специализирана в едновременното кантиране на две страни на плоско стъкло, като в зависимост от конфигурацията стъклата могат да са за архитектурно приложения, за стъкла за мебелната индустрия  или стъкла за електроуреди.

 

При двойно кантиращите машини стъклото се поставя в машината хоризонтално, след това следва грубо кантиране, фино кантиране и полиране. Машината се характеризира с висока скорост на обработката, висока прецизност, висока бистрота на полирания кант и идеално паралелни страни.

 

Тези машини се възползват от съвременна технология за задвижване и транспортиране.  Двойно кантиращите машини предлагани от нас се контролират от  PLC система за контрол и използват  тъч скрийн интерфейс, което осигурява висока прецизност на обработката и улеснява управлението. Точността на обработка и издръжливостта на машините се подсигурява от високо прецизна структура на трансмисията с две линейни водещи греди и два водещи сферични винтови лагера.

 

Тези двойно кантиращи машини могат да бъдат конструирани според изискванията на клиента, като например – броя мотори, максималната и минимална ширина и други.

 

Някои от стандартните молели включват:

  • HSD-08 – този модел използва четири мотора (осем за двете страни), и е предназначен главно за грубо кантиране.

 

 

 

  • HSD-18 – този модел използва девет мотора (осемнадесет за двете страни), и е предназначен за прецизно и полирано кантиране.

 

 

 

  • HSD-20 – този модел използва десет мотора (двадесет за двете страни), и е предназначен за кантиране на стъкла, които изискват перфектно полирани страни.