Двойно кантиращи за C кант

Двойно кантиращи машини за „С“ кант

 

Дакс-96 предлага широка гама двойно кантиращи машини в различни конфигурации включително двойно кантиращи машини за „С“ кант.

HSDR и SYM серията двойно кантиращи машини за „С“ кант  са специализирани в едновременното кантиране на две страни на плоско стъкло, като в зависимост от конфигурацията стъклата могат да са за архитектурно приложения, за стъкла за мебелната индустрия  или стъкла за електро уреди.

 
 

При двойно кантиращите машини стъклото се поставя в машината хоризонтално, след това следва грубо кантиране, фино кантиране и полиране. Машината се характеризира с висока скорост на обработката, висока прецизност, висока бистрота на полирания кант и идеално паралелни страни.

 

Тези машини се възползват от съвременна технология за задвижване и транспортиране.  Двойно кантиращите машини предлагани от нас се контролират от  PLC система за контрол и използват  тъч скрин интерфейс, което осигурява висока прецизност на обработката и улеснява управлението. Точността на обработка и издръжливостта на машините се подсигурява от високо прецизна структура на трансмисията с две линейни водещи греди и два водещи сферични винтови лагера.

 

Тези двойно кантиращи машини за „С“ кант  могат да бъдат конструирани според изискванията на клиента, като например – броя мотори, максималната и минимална ширина и други. Максималната работна скорост може да бъде до 10м/мин.

 

Тази машина също може да бъде поръчана като кантираща линия за „С“ кант. В този случай две двойно кантиращи машини за „С“ кант се свързват с автоматична маса за трансфер, сформирайки  напълно автоматизирана линия за „С“ кант, която осигурява висока производителност и идеално качество.