Кантиращи линии

Линии за кантиране

Освен отделни двойно кантиращи машини Дакс-96 също предлага напълно автоматизирани линии за кантиране на стъкло в различни конфигурации и за различни цели.  

 

Кантиращите линии, които предлагаме се състоят от две двойно кантиращи машини от HSD серията свързани посредством специализирана трансферираща маса.

 

Машината се характеризира с висока скорост на обработката, висока прецизност, висока бистрота на полирания кант и идеално паралелни страни.

 

Тези машини се възползват от съвременна технология за задвижване и транспортиране.  Двойно кантиращите машини предлагани от нас се контролират от  PLC система за контрол и използват  тъч скрийн интерфейс, което осигурява висока прецизност на обработката и улеснява управлението. Точността на обработка и издръжливостта на машините се подсигурява от високо прецизна структура на трансмисията с две линейни водещи греди и два водещи сферични винтови лагера.

Двойно кантиращите машини, които се използват в линиите за кантиране, могат да бъдат конструирани според изискванията на клиента, например – броя мотори, максималната и минимална ширина и други.

 

Стандартните конфигурации включват:

  • L образна кантираща линия.
  • Права кантираща линия.