OptiShower - стъкло за душ кабини

Pilkington OptiShower™
Анти-корозионно стъкло за банята

 

Новият продукт Pilkington OptiShower™ осигурява дълготрайна и идеална стъклена повърхност поради свойствата на иновативното си покритие. Анти-корозионното покритие трайно запечатва стъклената повърхност и предпазва от атмосферни влияния и химически реакции. Това прави Pilkington OptiShower ™ идеално подходящ за среда с висока влажност, като продуктът остава чист и устойчив през целия си живот, което означава, че стъклото може да се почиства толкова лесно, колкото на първия ден.

 

С течение на времето стъкло изложено на вода, топлина и влажност може да корозира намалявайки есествената му прозрачност и естетичност. Pilkington OptiShower ™ е прозрачно флоатно стъкло с дълготрайно твърдо пиролитично покритие, проектирано да предотврати корозия на повърхността при излагане на вода, влага и влажна среда.

 

Характеристики и предимства

  • Pilkington OptiShower™ е прозрачно флоатно стъкло с дълготрайно покритие, което осигурява защитна бариера за намаляване на корозията и улесняване на почистването на стъклената повърхност
  • Благодарение на високата си устойчивост на износване, трайното пиролитично покритие не се влошава по време на живота на душа и запазва свойствата си във времето.
  • Pilkington OptiShower™ се обработва лесно, използвайки стандартни техники. То може да бъде закалено, огънато, ламинирано, а също така и боядисано чрез сито-печат откъм страната с покритие.
  • Pilkington OptiShower™ е подходящо за допълнителна обработка на повърхността за подобряване на защитата от варовик и за улеснено почистване..
  • Стъклото се предлага се и във вариант химически мат, Pilkington OptiShower ™ Opal, което предлага елегантно дизайнерско решение за по-голямо уединение.